Call It Luck live!

Call It Luck live!

De afgelopen week is VV flink op promotie tour geweest bij verschillende radio- en tv-gelegenheden om de nieuwe single Call It Luck aan heel Nederland te laten horen. Inmiddels is de single Topsong bij Radio 2, staat ‘ie op 17 in de Top 40 Tipparade, op 5 in de Hitzound Tipparade en schommelt ‘ie in de iTunes top 100. Kortom, het gaat goed!

Het weekend begon goed toen VV vorige week vrijdag te gast was bij RTL Late Night! Volgens Roel is het belangrijk dat een liedje een goed intro heeft want daar staat of valt het mee. Daarover werd gesproken en er werd een korte quiz gespeeld over wie het snelst intro’s kan raden!
Hieronder kun je de live versie van Call It Luck bekijken en verder werd The Rush Of Life gespeeld samen met de Hibby GB’s, dit kun je hier terugkijken.

Op zondagmiddag pleegde Roel een belletje met Qmusic, waar hij verteld over de nieuwe single en Altijd Is Kortjakje Ziek op z’n Afrikaans zingt… ja, echt! Luister maar:

Op dinsdagmiddag mocht het gezelschap op bezoek komen bij Ruud De Wild op 538! Naast Call It Luck werd Baby Get Higher in een nieuw Afrikaans jasje gestoken.

Op woensdagochtend was iedereen wederom op de radio te horen, bij GIEL op 3FM. Na een uitgebreid interview speelde de band Call It Luck en als bonus werd er natuurlijk ook een Mega Top 50 cover gespeeld, en wel ‘Hold Back The River’ van James Bay:

Tot slot was Roel vanmiddag te gast bij Radio 2, dit keer niet om te komen spelen maar om over muziek te praten! Met Bart Arens had hij het over Mark Ronson, The Muppets en het feit dat Call It Luck ‘topsong’ is op Radio 2.