VanVelzen Vrijdag #20

VanVelzen Vrijdag #20

Vandaag werd de videoclip van Call It Luck gelanceerd! Samen met de Hibby GB’s, die ook meezingen in de single, en het Global Dance Centre (o.l.v. SYTYCD choreograaf Shaker) is VV te zien op z’n best: vol energie en vooral heel erg vrolijk! Bekijk de nieuwe video hieronder:

De VanVelzenVrijdag staat natuurlijk in het teken van terugblikken op dingen die je misschien al vergeten was, en hierbij is het bruggetje gelukkig makkelijk gemaakt. De regisseur van Call It Luck, Jasper Faber, regisseerde namelijk in 2007 ook de videoclip voor de single Burn! Over die samenwerking was VV goed te spreken:

“Het was opnieuw een feest om met Jasper en z’n team samen te mogen werken. De opnames waren heel spontaan, zodra de Hibby’s bij elkaar zijn gaat iedereen vanzelf bewegen, dansen en muziek maken. Die sfeer heeft Jasper prachtig weten te vangen!”

Herinner jij je nog wat moois dat we weer eens aandacht moeten geven? Laat het hieronder als reactie achter of stuur ons een mailtje en wie weet zie je jouw VV-Vrijdag binnenkort terug op de site.