VanVelzen Vrijdag #19

VanVelzen Vrijdag #19

In 2013 trad VanVelzen op bij het Knoop Gala. Het programma, gepresenteerd door Paul de Leeuw, is een muziekgala waarbij bekende Nederlandse artiesten optreden met artiesten met een verstandelijke beperking. Het gala wordt begeleid door Het Metropole Orkest en de muziekstijlen lopen uiteen.

De combinatie van bekende Nederlandse artiesten en onbekende talentvolle artiesten met een verstandelijke beperking blijkt altijd weer ontroerend en hartverwarmend. Dat levert een schitterend Gala op, maar tegelijkertijd maakt deze show ook een statement: mensen met een verstandelijke beperking beschikken over veel meer talenten dan menigeen denkt.

Veel artiesten werken graag mee aan het Knoop Gala. Tijdens dit Gala wordt ook aandacht gevraagd voor het werk van Fonds verstandelijk gehandicapten.

- NTR

Voor het Knoop Gala trad VanVelzen op met Daan Kettelarij, en samen zongen ze Baby Het Higher zoals hieronder te zien is.

Vooraf werd op TV het programma ‘Op weg naar het Knoop Gala’ getoond en hierbij krijg je wat achtergrond over Daan en zie je hoe hij verrast werd door VanVelzen met het nieuws dat ze samen op zouden treden. Bekijk het programma hier terug.

Herinner jij je nog wat moois dat we weer eens aandacht moeten geven? Laat het hieronder als reactie achter of stuur ons een mailtje en wie weet zie je jouw VV-Vrijdag binnenkort terug op de site.